Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tο νυφικό που δίνει άλλη διάσταση στo

Tο νυφικό που δίνει άλλη διάσταση στo «vintage»

Η Abigail απ’ την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, είναι η 11η στην οικογένειά της που φοράει αυτό το νυφικό, ένα 120 ετών φόρεμα από μεταξωτό σατέν, που πέρασε από γενιά σε γενιά ως κληρονομιά. Η πρώτη νύφη που το φόρεσε ήταν η Μary Lowry Warren, το 1895 και η τελευταία, ήταν η μητέρα της Abigail, Leslie […]

Η Abigail απ’ την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, είναι η 11η στην οικογένειά της που φοράει αυτό το νυφικό, ένα 120 ετών φόρεμα από μεταξωτό σατέν, που πέρασε από γενιά σε γενιά ως κληρονομιά. Η πρώτη νύφη που το φόρεσε ήταν η Μary Lowry Warren, το 1895 και η τελευταία, ήταν η μητέρα της Abigail, Leslie Kingston, η οποία παντρεύτηκε το 1991.

Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια μόνο πρωτοφόρετο δεν φαινόταν. Όταν η Abigail το παρέλαβε, απογοητεύτηκε. Ήταν κιτρινισμένο, γεμάτο λεκέδες από δάκρυα και τρύπες, λόγω παλαιότητας. Ακόμη και μετά από τις 200 ώρες αποκατάστασής του από ειδικούς, δεν θα είναι σε θέση να το φορέσει στην τελετή του γάμου της στις 17 του Οκτώβρη. Θα φορέσει ένα ολοκαίνουργιο και θα αλλάξει στο (σούπερ) vintage φόρεμα μόνο την ώρα του κοκτέιλ, δεδομένου ότι είναι πια πάρα πολύ εύθραυστο.

«Δεν είναι μόνο το φόρεμα που μου παραδόθηκε. Είναι και αγάπη», λέει η Abigail Kingston.

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα κρατήσει τόσο πολύ», λέει η μητέρα της νύφης, και παρ’ όλη τη διάρκεια ζωής του, έχει πάει για στεγνό καθάρισμα μόνο μια φορά. Φορέθηκε από γυναίκες με διαφορετικά μεγέθη και ύψη, «αντέχοντας» αμέτρητες μεταποιήσεις μέχρι σήμερα. Η τελευταία δε, έχει ακόμη ένα σκοπό. Να αποκαταστήσει το φόρεμα στο αρχικό του σχέδιο και χρώμα (από κιτρινοκαφέ, στο αρχικό dusty pink), όπως ακριβώς το φόρεσε η νύφη Νο 1. Μόνο τα μανίκια είναι καινούργια, αλλά τα σχεδόν κατεστραμμένα θυσιάστηκαν για ένα ιερό σκοπό. Να «σώσουν» το υπόλοιπο φόρεμα σαν πρώτη ύλη για επιδιορθώσεις και μανταρίσματα.
Η 12η νύφη θα τιμήσει τις προηγούμενες, με φωτογραφίες τους που θα παρουσιαστούν στην τελετή γιατί όπως λέει η σημερινή κάτοχός του, «Δεν είναι μόνο το φόρεμα που μου παραδόθηκε. Είναι και αγάπη».

Πηγή: lehighvalleylive.com

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024