Με εντυπωσιακές εικόνες το τρέιλερ του «Βιβλίου της Ζούγκλας»
Ελισάβετ Σταμοπούλου
Με ισχυρούς παίκτες το καστ, την υπόθεση και την προϊστορία της, η ταινία«Το Βιβλίο της Ζούγκλας» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2016. Με την υπογραφή της Ντίσνεϊ το φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο τρέιλερ, με τον αγώνα της επιβίωσης από μέρους του μικρού Μόγλη στη ζούγκλα των δασών της Ινδίας να είναι εμφανής.
Σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό, η ταινία βασίζεται στην κλασική ιστορία του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ και επιβεβαιώνει τη διάθεση τηςΝτίσνεϊ που θέλει ένα ακόμα animation να γίνεται ζωντανή ταινία.
Ανάμεσα στους ηθοποιούς που δανείζουν τις φωνές του στα ζώα η Λουπίτα Νιόνγκο, βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου και η Σκάρλετ Τζοχάνσον, της οποίας η χαρακτηριστική φωνή ακούγεται και στο τρέιλερ.
Στο ρόλο του μικρού Μόγλη και μοναδικός ηθοποιός της ταινίας ο 10χρονος Νιλ Σέθι που έρχεται αντιμέτωπος με κινδύνους και περιπέτειες, ενώ περιβάλλεται από εντυπωσιακές εικόνες στο τρέιλερ. Το παιδί της ζούγκλας δίνει το δικό του αγώνα και η δράση ακολουθεί την ταινία σε κάθε στιγμή.
Το «Βιβλίο της Ζούγκλας» αποτελεί συλλογή ιστοριών του νομπελίστα άγγλου συγγραφέα Ράντγιαρντ Κίπλινγκ. Ο Κίπλινγκ γεννήθηκε στην Ινδία, πέρασε ένα σημαντικό μέρος της ζωής του εκεί, ενώ οι ιστορίες γράφτηκαν όταν ζούσε στο Βερμόντ των ΗΠΑ.
Οι ιστορίες του βιβλίου έχουν τη μορφή μύθων, όπου τα ζώα ανθρωποποιούνται και παραδίδουν μαθήματα ηθικής.Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίσω από την ιστορία ενός εγκαταλειμμένου ατόμου διαβάζουν νοήματα κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου.
entertainment.in.gr
- Τα παπούτσια του Γιαμάλ «σπάνε καρδιές» – Το μοντέλο που σχεδίασε η adidas για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα
- Το σκοτεινό ερωτικό τρίγωνο των Κένεντι: Ο άλλος άνδρας, η ζήλια, η άμβλωση και οι χαρακιές
- Εκλογές στην Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα εναντίον Φοντ στις 15 Μαρτίου
- Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Ρήγος
- Κατερίνη: 17χρονος διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα – Ανέβαζε βίντεο κάνοντας αναλήψεις από ΑΤΜ με κάρτες – κλώνους
- Μέση Ανατολή: Σε ποιες τιμές χτυπάει ο «συναγερμός» για καύσιμα και ρεύμα


