Θεοδωράκης: Αν το Ποτάμι έχει 10% τότε θα μας ακούσουν
Κυβερνητικές συνεργασίες με κορμό νέα πρόσωπα και όχι την ανακύκλωση παλαιών προσώπων προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής. «Αν το Ποτάμι έχει ένα 10% τότε θα μας ακούσουν» λέει χαρακτηριστικά.
Κυβερνητικές συνεργασίες με κορμό νέα πρόσωπα και όχι την ανακύκλωση παλαιών προσώπων προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.
«Έχει μεγάλη σημασία και η μία ψήφος σε αυτές τις εκλογές» τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, αναφέροντας παράλληλα ότι ένα δυνατό Ποτάμι θα προτείνει τη δημιουργία ενός μικρού κυβερνητικού σχήματος, όπου δεν θα είναι πλειοψηφία οι παλιοί υπουργοί και οι μεταρρυθμίσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής που θα εφαρμοστεί.
«Αν το Ποτάμι έχει ένα 10% τότε θα μας ακούσουν» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Το Ποτάμι προσπάθησε να κάνει όλα αυτά που θεωρούνταν απαγορευμένα στην Ελλάδα. Στη Βουλή δεν μπήκαμε σε στρατόπεδα. Κάναμε δημιουργική αντιπολίτευση. Καταθέταμε για όλα πλήρης προτάσεις. Στηρίξαμε τη χώρα στην Ευρώπη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΣΤ’)
- Champions League: Συμπληρώνεται το «παζλ» των «16»
- «Οι μαύροι δεν είναι πίθηκοι»: Δημοκρατικός βουλευτής αποβλήθηκε από την ομιλία Τραμπ επειδή σήκωσε πλακάτ
- Αίγιο: «Σε σοκ τα παιδιά – Ο γιος μου θα μείνει με τα σκάγια όλη του τη ζωή» – Οργή συγγενών για τον 46χρονο
- Πολύνεκρο ναυάγιο στο Ηράκλειο: Στον ανακριτή οι φερόμενοι ως διακινητές – Οι κατηγορίες που τους ασκήθηκαν
- «Σκοτώνετε Αμερικανούς»: Η Ιλχάν Ομάρ των Δημοκρατικών, διέκοψε το αντιμεταναστευτικό παραλήρημα του Τραμπ


