«Ντιμπέιτ» για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας
Άτυπο «ντιμπέιτ» για την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας με διευρυμένη εκπροσώπηση τόσο των κομμάτων όσο και της υπηρεσιακής κυβέρνησης διοργανώνει η ΠΟΜΙΔΑ. Σε ειδική εκδήλωση που θα διεξαχθεί στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων θα τεθούν προς συζήτηση η υπερφορολόγηση της ακίνητης ιδιοκτησίας, ο ΕΝΦΙΑ και το περιουσιολόγιο.
Άτυπο «ντιμπέιτ» για την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας με διευρυμένη εκπροσώπηση τόσο των κομμάτων όσο και της υπηρεσιακής κυβέρνησης διοργανώνει σήμερα Πέμπτη η ΠΟΜΙΔΑ.
Σε ειδική εκδήλωση που θα διεξαχθεί στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων στις 5 το απόγευμα (Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος) θα τεθούν προς συζήτηση η υπερφορολόγηση της ακίνητης ιδιοκτησίας, ο ΕΝΦΙΑ και το περιουσιολόγιο.
Τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση έχουν επιβεβαιώσει ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, από τη Νέα Δημοκρατία ο Κωστής Χατζηδάκης, από τη Λαϊκή Ενότητα η Νάντια Βαλαβάνη, από το ΠΟΤΑΜΙ ο Χάρης Θεοχάρης και από το ΚΚΕ ο Γρηγόρης Λιονής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Τραμπ και Νετανιάχου συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο – «Πρέπει να αφοπλίσουμε τη Χαμάς», απειλές στο Ιράν
