Οι Τζέραρντ και Κιν συνέτριψαν τους Πίρλο και Βίγια
Ασταμάτητοι εντός έδρας είναι οι Λος ΆΝτζελες Γκάλαξι, των Στίβεν Τζέραρντ και Ρόμπι Κιν, οι οποίοι δεν συνάντησαν καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στην Νιου Γιορκ Σίτι των των Πίρλο και Βίγια, την οποία συνέτριψαν με 5-1.
Ασταμάτητοι εντός έδρας είναι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, των Στίβεν Τζέραρντ και Ρόμπι Κιν, οι οποίοι δεν συνάντησαν καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στην Νιου Γιορκ Σίτι των των Πίρλο και Βίγια, την οποία συνέτριψαν με 5-1.
Με τον Φράνκ Λάμπαρντ να παρακολουθεί, λόγω τραυματισμού, από τις κερκίδες, οι Γκάλαξι άνοιξαν το σκορ στο 36′ με τον Ζάρντες που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο μέρος με 2 γκολ του Κιν (54′, 81′) και από ένα των Ντος Σάντος (67′) λεπτό και Λέτζετ (70′) ολοκλήρωσαν πανηγυρικά τον αγώνα.
Το μόνο που κατάφερε το «μικρό αδερφάκι» της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν να μειώσει με πέναλτι του Βίγια στο 80′.
Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ

