Με τις μεγαλύτερες απώλειες της τετραετίας έκλεισε η Γουόλ Στριτ
Στη δίνη των ανησυχιών για την πορεία της κινεζικής οικονομίας κινήθηκε και η Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα, σε μία συνεδρίαση για γερά νεύρα και με διακυμάνσεις ρεκόρ.
Στη δίνη των ανησυχιών για την πορεία της κινεζικής οικονομίας κινήθηκε και η Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα, σε μία συνεδρίαση για γερά νεύρα και με διακυμάνσεις ρεκόρ.
Ο Dow Jones έφτασε να χάνει περισσότερες από 1.000 μονάδες στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Στη συνέχεια ανέκτησε το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών, για να ξαναβυθιστεί στη συνέχεια, ώσπου έκλεισε με πτώση 588 μονάδων -τη μεγαλύτερη της τετραετίας.
Συγκεκριμένα, ο Dow έκλεισε με πτώση 3,6% στις 15.871,28 μονάδες. Ο Standard & Poor’s 500 έχασε 3,9% στις 1.893,21 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε στο -3,8% και τις 4.526,25 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού


