Αλ.Γιωτόπουλος: Απεργία πείνας, αν παραμείνω στον Δομοκό
Αποφασισμένος να ξεκινήσει απεργία πείνας δηλώνει ο καταδικασμένος ως αρχηγός της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, αν μέχρι την Παρασκευή δεν πραγματοποιηθεί η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Με επιστολή του καταγγέλλει ότι 4 μήνες μετά την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ', εκείνος παραμένει στον Δομοκό.
Αποφασισμένος να ξεκινήσει απεργία πείνας δηλώνει ο καταδικασμένος ως αρχηγός της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, αν μέχρι την Παρασκευή δεν πραγματοποιηθεί η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.
Με επιστολή του στο «Έθνος» καταγγέλλει ότι 4 μήνες μετά την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ’, εκείνος παραμένει στον Δομοκό, όπου -όπως λέει- δεν υπάρχει ασφάλεια.
Παράλληλα, υποστηρίζει ότι τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί 10 βίαιες επιθέσεις, επειδή ήταν ο μόνος που κατήγγειλε τη δίκη της 17Ν, το 2004.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
