Μηλιός: Συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής Πανούση στην κυβέρνηση
Ενόχληση έχουν προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ οι δημόσιες παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ενόχληση που κατέστη σαφής και στη συνεδρίαση των μελών της Πολιτικής Γραμματείας. «Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας» σχολίασε με νόημα ο Γιάννης Μηλιός.
Ενόχληση έχουν προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ οι δημόσιες παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ενόχληση που κατέστη σαφής και στη συνεδρίαση των μελών της Πολιτικής Γραμματείας που συνεδρίασε την Πέμπτη με αντικείμενο οργανωτικά θέματα.
Αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα άφησε και ο πρώην υπεύθυνος οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός με αφορμή την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού στην κυβέρνηση.
«Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας» σχολίασε με νόημα.
«Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης; Δεν μπορώ να δώσω άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία μου μαζί του» πρόσθεσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εποχή της οικονομικής αβεβαιότητας: 12 τρόποι για να προετοιμαστείτε για την ύφεση
- Έκρηξη σκάφους στο Μαϊάμι μετά από πρόσκρουση σε ξέρα – Τουλάχιστον 15 τραυματίες
- Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ιδιοκτήτης ομάδας και ο σύζυγός του κατηγορούνται για βιασμούς και σεξουαλική εκμετάλλευση
- The Rip: Αστυνομικοί μηνύουν τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον για συκοφαντική δυσφήμιση
- ΑΕΚ – Ρίτας 86-92: Έχασε «δικό» της τρόπαιο στην παράταση η «Ένωση»… (vids)
- Οι Έλληνες επιστρέφουν στα μετρητά – Αυξήθηκαν οι αναλήψεις από ΑΤΜ

