Συνάντηση Τσίπρα – Κωνσταντοπούλου το μεσημέρι
Συνάντηση θα έχουν το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της κ. Κωνσταντοπούλου η συνάντηση με τον πρωθυπουργό γίνεται έπειτα από αίτημά της.
Συνάντηση θα έχουν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της κ. Κωνσταντοπούλου η συνάντηση με τον πρωθυπουργό γίνεται έπειτα από αίτημά της.
Επίκεντρο της συζήτησης θα είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε η πρόεδρος της Βουλής τόσο στον ίδιο όσο και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στην επιστολή της η κ. Κωνσταντοπούλου καλεί τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο να ενημερώσουν τους ομολόγους τους για την εξόφθαλμη, όπως αναφέρει, αντισυνταγματική διαδικασία με την οποία έχουν εισαχθεί τα νομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο Μαξίμου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – Τα αιτήματα, τι λέει η κυβέρνηση, όλες οι εξελίξεις
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Μάριος Πλωρίτης: ΗΠΑ, οι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητος»
- Αιτωλοακαρνανία: Απολογείται την Τετάρτη ο δράστης του φονικού – Τι ισχυρίζεται
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα
- Ιαπωνία: Στις 8 Φεβρουαρίου οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές

