Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 4 κανόνες για ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος

Οι 4 κανόνες για ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος

Αννιώ Παυλοπούλου 1 Αποσυνδέσου Κινητά, tablet και λοιπά μαραφέτια ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Εντάξει, για να μην είμαστε και υπερβολικοί το κινητό σας μπορεί να είναι ανοιχτό –άνθρωποι είμαστε, κάποιος μπορεί να χρειαστεί κάτι –αλλά όχι ως προέκταση του χεριού σου. Τσαταρίσματα, ποσταρίσματα κτλ ας λείπουν. Είναι επιτέλους η ευκαιρία να αφοσιωθεί ο ένας στον άλλον χωρίς να […]

Αννιώ Παυλοπούλου

1
Αποσυνδέσου
Κινητά, tablet και λοιπά μαραφέτια ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Εντάξει, για να μην είμαστε και υπερβολικοί το κινητό σας μπορεί να είναι ανοιχτό –άνθρωποι είμαστε, κάποιος μπορεί να χρειαστεί κάτι –αλλά όχι ως προέκταση του χεριού σου. Τσαταρίσματα, ποσταρίσματα κτλ ας λείπουν. Είναι επιτέλους η ευκαιρία να αφοσιωθεί ο ένας στον άλλον χωρίς να σας τραβάει την προσοχή μια οθόνη.
2
Απελευθερώσου
Η οργάνωση του ταξιδιού είναι πολύ σημαντική αλλά το αυστηρό πρόγραμμα είναι απλά αγχωτικό και σίγουρα μια αφορμή για να τσακωθείτε. Μπορείτε να εντοπίσετε τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα ή τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στον τόπο που θα επισκεφθείτε χωρίς όμως να τοποθετείτε όλες αυτές τις προτάσεις σε αυστηρό πρόγραμμα. Μπορείτε να καταστρώνετε την κάθε ημέρα σας το πρωί, στο πρωινό σας, ανάλογα με τα κέφια και τις διαθέσεις σας.
Και επίσης, δεν βρίσκεστε σε αποστολή. Ακόμη και αν δεν προλάβετε να δείτε κάτι και απλά χαλαρώσετε σε ένα ωραίο καφέ δεν χρειάζεται να νιώθετε ενοχές. Είναι το ταξίδι σας.
3
Μεθύστε!
Απαλλαχθείτε από τους αυστηρούς κανόνες της πόλης και αφεθείτε στην ωραία ζάλη που προκαλεί το κρασί ή ένα κοκτέιλ. Άλλωστε, ένα μικρό, ελεγχόμενο μεθύσι θα σας ανεβάσει ακόμη περισσότερο το κέφι. Προσοχή, όμως. Αν είστε μακριά απ το ξενοδοχείο, σταματήστε στην πρώτη ζάλη. Αν είστε μέσα στο ξενοδοχείο μπορείτε να τα «τσούξετε» λιγάκι παραπάνω αλλά και πάλι προσοχή: δεν είναι και ο,τι καλύτερο να περάσετε όλη την επόμενη ημέρα ξαπλωμένοι με hungover!
4
Δωρίστε!
Ανταλλάξτε δώρα –από ένα μικρό μαγνητάκι μέχρι κάτι που θα δείτε τυχαία και ταιριάζει στα γούστα του συντρόφου σας. Γράψτε ακόμη και μια καρτ ποστάλ με μια γλυκιά αφιέρωση. Είναι τα πρώτα δώρα σας ως παντρεμένο ζευγάρι και πάντα θα έχουν ιδιαίτερη αξία και σημασία για εσάς.

gamos.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024