Γερμανοί Πράσινοι: Ο Σόιμπλε σαμποτάρει έναν συμβιβασμό με την Ελλάδα
Έντονη κριτική στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την πρόταση περί «προσωρινής εξόδου» της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ασκούν οι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων, Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ και 'Αντον Χοφράιτερ, κατηγορώντας τον ότι σαμποτάρει ένα συμβιβασμό με την Ελλάδα. «Η συμπεριφορά του Σόιμπλε είναι όχι μόνο απαράδεκτη αλλά και αντισυνταγματική» τονίζουν.
Έντονη κριτική στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την πρόταση περί «προσωρινής εξόδου» της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ασκούν οι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων, Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ και ‘Αντον Χοφράιτερ, κατηγορώντας τον ότι σαμποτάρει ένα συμβιβασμό με την Ελλάδα.
«Η συμπεριφορά του Σόιμπλε είναι όχι μόνο απαράδεκτη αλλά και αντισυνταγματική» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και προσθέτουν ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα έπρεπε να έχει ενημερώσει για μια τέτοια πρόταση το γερμανικό Κοινοβούλιο.
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών στην Επιτροπή Προϋπολογισμού, Έκχαρτ Ρέμπεργκ, δηλώνει ότι «αυτό που πρότεινε η Αθήνα δεν επαρκεί ούτε κατά διάνοια -προπάντων διότι η χρηματοδοτική ανάγκη είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι πιστεύαμε ως τώρα».
Ο ίδιος εκτιμά ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει δίκιο να απαιτεί επίμονα βελτιώσεις, και θέτει θέμα αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γερμανία: Νομοσχέδιο για την ψηφιακή βία και τα πορνογραφικά deepfakes, μετά την καταγγελία ηθοποιού για «ψηφιακό βιασμό»
- Θεσσαλονίκη: Παιδάκι 2,5 ετών περιφερόταν μόνο του στο δρόμο – Συνελήφθη η μητέρα
- LIVE: Μπράιτον – Λίβερπουλ
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Έλληνες που επαναπατρίσθηκαν μαζί με τα κατοικίδιά τους από τη Μέση Ανατολή
- ΠΑΟΚ: «Ρατσισμός είναι να μισείς κάτι, που τυχαία δεν είσαι» (pic)
- Τσακ Νόρις: Ποια είναι η περιουσία του και ποιοι οι κληρόνομοι
