Συγκέντρωση υπέρ του «Όχι» τη Δευτέρα, «Μένουμε Ευρώπη» την Τρίτη
Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα διοργανώνει τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος, ενώ την επόμενη ημέρα, τελευταία μέρα του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας, προγραμματίζεται συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «Μένουμε Ευρώπη», επίσης στο Σύνταγμα.
Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα διοργανώνει τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος, ενώ την επόμενη ημέρα, τελευταία μέρα του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας, προγραμματίζεται συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «Μένουμε Ευρώπη», επίσης στο Σύνταγμα.
«Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε «Όχι» στη λιτότητα. Λέμε «Όχι» στα τελεσίγραφα των δανειστών. Λέμε «Όχ黨στην κατάλυση της δημοκρατίας. Συμμετέχουμε στις αυριανές κινητοποιήσεις και στέλνουμε ισχυρό μήνυμα υπερηφάνειας, ελπίδας και αξιοπρέπειας σε Ελλάδα και Ευρώπη» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πλατεία Συντάγματος καλεί την ίδια μέρα η πρωτοβουλία «Η απάντηση σε τελεσίγραφα είναι μία: «Όχι»» με πρόσκλησή της στο Facebook.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» καλεί σε συγκέντρωση στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης.
«Ο αγώνας για το αν θα κρατηθεί η Ελλάδα στο σκληρό πυρήνα των ανεπτυγμένων χωρών της Ευρώπης, ή θα ταυτιστεί με τις περιθωριακές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, πέφτει στις δικές μας πλάτες» αναφέρουν οι διοργανωτές, επίσης στο Facebook.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας
- Αγρότες: Προχωρούν με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια, κεντρικές αρτηρίες – Με καταστολή απαντά η κυβέρνηση

