Συμβολή στρατευμένων σε Παιδεία και Υγεία μελετά η κυβέρνηση
Σχέδιο για στρατιωτική θητεία εκπαιδευτικών και γιατρών στα θρανία και στα κέντρα υγείας νησιωτικών και δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας επεξεργάζεται η κυβέρνηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Νέων», προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οξυμμένα προβλήματα από την έλλειψη εκπαιδευτικού και υγειονομικού προσωπικού, η κυβέρνηση μελετά τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων σε τουλάχιστον δύο νευραλγικούς τομείς, την Παιδεία και την Υγεία.
Τη Δευτέρα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά και συζήτησαν «τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο υπουργείων σε τρέχοντα και δυσεπίλυτα προβλήματα του υπουργείου Παιδείας».
Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν με μισόλογα το απόγευμα από την πλευρά του υπουργείου Αμυνας, πηγές του οποίου παρέπεμπαν για λεπτομέρειες στο υπουργείο Παιδείας, το οποίο όμως δεν έδινε καμία πληροφορία.
*Διαβάστε περισσότερα στα Νέα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου


