Βενιζέλος: Εδώ που φτάσαμε, εύχομαι η κυβέρνηση να έχει κάτι στο μυαλό της
Να κλείσει τη διαπραγμάτευση, γιατί ο χρόνος τρέχει και το κλίμα στη χώρα επιβαρύνεται, κάλεσε την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Εδώ που φτάσαμε, μετά από πέντε χαμένους μήνες, με τη χώρα ήδη σε ύφεση και τις καταθέσεις να διαρρέουν, εύχομαι η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας προσωπικά να έχουν κάτι στο μυαλό τους.
Να κλείσει τη διαπραγμάτευση, γιατί ο χρόνος τρέχει και το κλίμα στη χώρα επιβαρύνεται, κάλεσε την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Εδώ που φτάσαμε, μετά από πέντε χαμένους μήνες, με τη χώρα ήδη σε ύφεση και τις καταθέσεις να διαρρέουν, εύχομαι η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας προσωπικά να έχουν κάτι στο μυαλό τους.
» Γιατί τα όρια ανάμεσα στην παντελή έλλειψη πολιτικής ευθύνης και τη δήθεν τακτική διαπραγμάτευσης είναι δυστυχώς δυσδιάκριτα. Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και των εθνικών υποχρεώσεών της» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες