Συνέχισε με ατομική προπόνηση ο Εστέμπαν Μπατίστα
Προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό, την επομένη της ήττας από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν πως οι πιθανότητες για νίκη στο ΣΕΦ δεν είναι υψηλές, αλλά δεν χάνουν την πίστη τους πως θα μειώσουν σε 2-1 τη σειρά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Ουρουγουανός σέντερ, Εστέμπαν Μπατίστα, με τη συμμετοχή του να παραμένει αμφίβολη και για τον 3ο τελικό.
Προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό, την επομένη της ήττας από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν πως οι πιθανότητες για νίκη στο ΣΕΦ δεν είναι υψηλές, αλλά δεν χάνουν την πίστη τους πως θα μειώσουν σε 2-1 τη σειρά.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Ουρουγουανός σέντερ, Εστέμπαν Μπατίστα, με τη συμμετοχή του να παραμένει αμφίβολη και για τον 3ο τελικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ
