Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά η Ντ.Μπακογιάννη
Σύγκληση όλων των πολιτικών δυνάμεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε ότι τώρα είναι η ώρα της εθνικής συσπείρωσης και της εθνικής διαπραγμάτευσης. Σημείωσε, δε, ότι το ζήτημα δεν είναι η σύγκληση των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύγκληση όλων των πολιτικών δυνάμεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε ότι τώρα είναι η ώρα της εθνικής συσπείρωσης και της εθνικής διαπραγμάτευσης.
«Το θέμα δεν είναι είναι η σύγκληση των κομματικών οργάνων του 36,5%. Το ζητούμενο είναι η σύγκληση όλων των πολιτικών δυνάμεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε η Ελλάδα να εμφανιστεί με μία δυνατή φωνή», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία


