Ουρές συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες για τις συντάξεις τους
Ουρές έχουν σχηματιστεί από τα ξημερώματα έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, καθώς οι συνταξιούχοι σπεύδουν να εισπράξουν τις συντάξεις τους. Όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου καταβάλονται κανονικά σε όλους τους δικαιούχους.
Ουρές έχουν σχηματιστεί από τα ξημερώματα έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, καθώς οι συνταξιούχοι σπεύδουν να εισπράξουν τις συντάξεις τους.
Αν και θα μπορούσαν να κάνουν χρήση του e-banking, οι περισσότεροι συνταξιούχοι είτε δεν γνωρίζουν τη διαδικασία, είτε νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια εάν προσέλθουν στα υποκαταστήματα των τραπεζών.
Πάντως, όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου καταβάλονται κανονικά σε όλους τους δικαιούχους.
Για το ότι θα καταβληθούν κανονικά οι μισθοί και οι συντάξεις του Ιουνίου διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χθες, Τετάρτη, μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.
Εν τω μεταξύ, ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Περιστέρι. Αγνωστος, με την απειλή όπλου, απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Σε ψυχιατρική κλινική θα οδηγηθεί ο δράστης που παρέσυρε πεζούς στη Λειψία
- LIVE: Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης
- Συγκίνηση: Ο ΟΦΗ πήγε το Κύπελλο στον τάφο του Γκέραρντ
- Ασφυξία από τα ενοίκια – Πού έχουν φτάσει οι τιμές [πίνακες]
- Έρευνα: Εννέα στους δέκα Θεσσαλονικείς θεωρούν το κυκλοφοριακό νούμερο ένα πρόβλημα της πόλης
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι εντεκάδες της ρεβάνς (pics)
