Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την έστησε στην εκκλησία και εκείνη έκανε μια εντελώς διαφορετική φωτογράφιση

Την έστησε στην εκκλησία και εκείνη έκανε μια εντελώς διαφορετική φωτογράφιση

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε νύφης. Λίγες μόνο μέρες πριν από την μεγάλη μέρα, ο γάμος της Άμπερ Τζόουνς ακυρώθηκε.

Όλγα Γιαννακοπούλου Φωτο: Leah Dorr Photography

«Νομίζω ότι όλοι φανταζόμαστε μια νύφη να είναι εγκαταλελειμμένη κάτω από δραματικές συνθήκες. Αλλά τελικά, είναι μιά πολύ ήσυχη στιγμή», δήλωσε η Τζόουνς. «Ένα γράμμα αφημένο στο ξενοδοχείο. Ένας άδειος διάδρομος κι ένας ψίθυρος πριν κλείσει η πόρτα. Μερικές φορές, είναι μια μικρή σπίθα κι αρχίζει να καίγεται σιγά-σιγά, προτού ξεκινήσει μια ανεξέλεγκτη ​​φωτιά, που απλά δεν μπορεί να τεθεί πια υπό έλεγχο και να σώσει την ημέρα. Για εμάς, ήταν η τελευταία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, συνήθως μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής, ότι οι φλόγες θα σβήσουν. Αλλά όταν ξαναφουντώνει λίγο πριν από την πιο σημαντική δέσμευση της ζωής σου, μοιάζει να σε τυφλώνει κι αντί να δεις το δάσος, κοιτάς τα δέντρα. Απλά δεν μπορείς να φανταστείς να ζεις μια ζωή σε αυτή την εκρηκτική κατάσταση. Έτσι αποφάσισε να βγούμε από αυτήν τη φλεγόμενη κατάσταση, παρά την προσπάθειά μου να του υπενθυμίσω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα πυρόσβεσης. Όλα αυτά με άφησαν με ένα γάμο αλλά χωρίς γαμπρό».
Κάλεσε την φωτογράφο της, Leah Dorr, με δάκρυα στα μάτια. Αλλά αντί να ακυρωθεί η φωτογράφηση, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για να βοηθήσουν τη διαδικασία επούλωσης των «πληγών». «Αποφασίσαμε από κοινού ότι καλύπτοντας φωτογραφικά τον θρήνο αυτό, που ζούσε ολόκληρη η οικογένειά της, θα περνάει μηνύματα μέσα απ’ την δύναμή του», δήλωσε η Ντορ. «Ποτέ δεν έχω βιώσει ή δει κάτι σαν αυτό το είδος της δύναμης. Η Άμπερ είναι πραγματικός πολεμιστής».
Η Άμπερ δεν ήθελε η φωτογράφηση εκείνου του Σαββατοκύριακου, να λέει, «δες με, δεν με πήρε από κάτω, είμαι υπεράνω». Αντί αυτού, ήθελε να δείξει «την ωμή θλίψη και να διηγηθεί μια ιστορία», δήλωσε η Ντορ. Όταν μιλούσαμε για το τι ήθελε οι φωτογραφίες της να εκπροσωπούν, είπε: «Το συναίσθημα της απώλειας και η πραγματικότητα γύρω απ’ αυτό, πρέπει να αντιμετωπίζονται. Αλλά με την οικογένεια και την αγάπη της, συνειδητοποιούμε πως μπορούμε να νιώσουμε ευτυχισμένοι ακόμη και την στη μέση της καταιγίδας. Πώς θα πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις, να ληφθούν αποφάσεις για το πώς να ζήσουμε τη νέα μας ζωή. Αυτή η τραγωδία είναι κατά κάποιο τρόπο, σαν ανοιξιάτικη βροχή μέσα στην καταιγίδα η οποία ποτίζει αυτά τα μικρά άνθη ελπίδας μέχρι τελικά να φτάσει ξανά καλοκαίρι». Πόσο καταπληκτική, είναι αλήθεια, αυτή η γυναίκα;
«Αυτό που έμαθα τελικά είναι, ότι η διαδικασία της γιορτής του γάμου είναι κάτι διαφορετικό από την τελεσή του», δήλωσε η Τζόουνς. «Βρίσκονται οι αγαπημένοι μας κοντά μας, όταν έρχονται για να παρακολουθήσουν δύο ανθρώπους που παντρεύονται. Η τελετή είναι μόνο για τη νύφη και το γαμπρό. Ολη η οικογένεια μου αποφάσισε να έρθει στη Νέα Ορλεάνη, έτσι κι αλλιώς και να μου συμπαρασταθεί. Οι άνθρωποι και τα πράγματα που έκαναν για το γάμο μου, δεν διέφεραν από εάν θα συνέβαινε πραγματικά. Μόνο που δεν επρόκειτο να γίνει τελικά. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να δω τίποτα αισιόδοξο στο αρχή. Ήμουν απλά ευγνώμων που δεν ήμουν μόνη».
«Μέχρι που η φωτογράφος μου πρότεινε, να κάνουμε την φωτογράφηση ούτως ή άλλως, δεν είχα καταλάβει ότι κάτι πραγματικά όμορφο συνέβαινε μέσα από την δυστυχία που ένιωθα. Ήταν η πρώτη φορά που ολόκληρη η οικογένειά μου ήταν μαζί σε ένα μέρος, μόνο για χάρη του να είμαστε όλοι μαζί. Για πάνω από μια δεκαετία, δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Και ήρθαν για να μου κρατήσουν ψηλά το ηθικό. Η αλληλεγγύη και η αγάπη τους άνευ όρων, έκανε τον πόνο απ’ την απόφαση του πρώην αρραβωνιαστικού μου, να κατευνάσει. Έκλαψα, γέλασα, τραγούδησα, χόρεψα. Και κατά κάποιον απερίγραπτο τρόπο, κέρδισα. Μήπως παντρεύτηκα; Όχι. Έχω ακόμα θλίψη μπροστά μου και δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό; Ναι. Αλλά όλα αυτά θα επουλωθούν με το χρόνο, γιατί τελικά, κέρδισα πολύ περισσότερο από ότι έναν γάμο».

gamos.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024