Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάσκαρα: 6 tips που δεν ξέρατε

Μάσκαρα: 6 tips που δεν ξέρατε

Δεν είναι ότι κάνετε κάτι λάθος, απλά θα μπορούσατε να το κάνετε ακόμα καλύτερα.

Όλγα Γιαννακοπούλου Φωτό: Pinterest

Μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικά στυλ, με την αγαπημένη μας μάσκαρα;
Είτε θέλουμε αποτέλεσμα φυσικό, είτε άκρως εντυπωσιακό, υπάρχουν tips που μπορούμε να κάνουμε εύκολα, ακολουθώντας συμβουλές από make up artists.
1) Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι.
Ειδικά αν είναι πολυχρησιμοποιημένο. Βουρτσίστε μια ελάχιστη ποσότητα μάσκαρα, πάνω σε μια χτένα βλεφαρίδων, που θα τις χωρίσει με ακρίβεια, μια-μια. Στη συνέχεια, χτενίστε τις με προσοχή γιατί τα μεταλλικά δοντάκια αυτής της μίνι χτένας θα πρέπει να φτάσουν πολύ κοντά στα μάτια, στη ρίζα των βλεφαρίδων.
2) Tightlining με την μάσκαρα αντί για eyeliner
Αυτός είναι ένας όρος για μια τεχνική που δίνει το αποτέλεσμα «είμαι αμακιγιάριστη» ενώ δεν είστε. Τονίζει την γραμμή των βλεφαρίδων στη εσωτερική και οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο πλούσιες. Η μάσκαρά σας μπορεί να κάνει το ίδιο εφέ και μάλιστα πιο εύκολα.
Πατώντας ταμποναριστά το βουρτσάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων, δημιουργείται η ψευδαίσθηση μιας παχύτερης γραμμής τους, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε eyeliner και βοηθά στην ενίσχυση της καμπύλης. Θα μπορούσατε, επίσης, να βάλετε ακόμη περισσότερη χρωστική ουσία, με την άκρη του ραβδιού, αλλά φροντίστε να εξομαλύνετε μετά το αποτέλεσμα, κρατώντας το οριζόντια.
3) Cocktail από διάφορες μάσκαρα
Άλλη μάσκαρα θα διαχωρίσει τέλεια μια-μια τις βλεφαρίδες, άλλη θα τις επιμηκύνει, άλλη θα δώσει πλούσιο όγκο κι άλλη θα τις κάνει γυρίσει σε τέλεια καμπύλη. Μπορείτε να αναμείξετε τα εφέ που δίνουν διάφορα προϊόντα και το αποτέλεσμα να εξαρτάται καθαρά από τη δική σας έμπνευση.
4) Μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες
Μπορεί να μην το κάνετε αυτό, γιατί έχετε ότι δείχνει τις βλεφαρίδες βαριές, αλλά είναι μύθος. Πρώτα αφαιρέστε την υπερβολική μάσκαρα με απορροφητικό χαρτί, περάστε το βουρτσάκι κατά μήκος των βλεφαρίδων και βάζοντάς το από την κάτω μεριά τους, ανασηκώστε.
5) Trendy βλεφαρίδες σε στυλ πασαρέλας.
Είναι εξαιρετικά παχιά βλεφαρίδες ενωμένες σε σημεία, όπως τα αστέρια. Για να το δοκιμάσετε αυτό, εφαρμόστε μια γενναιόδωρη στρώση μάσκαρα, μετά βάλτε διάφανη πούδρα ή ταλκ κι απλώστε μια δεύτερη στρώση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκι των φρυδιών για να κολλήσουν μερικές βλεφαρίδες μαζί.
6) Το μαγικό ζικ-ζακ
Οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούμε τη μάσκαρα με κάθετη φορά που έχει πολλές φορές δείχνει ψεύτικο. Αυτό όμως, είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά των make up artistsμ που αλλάζει τα δεδομένα που ξέρατε. Διαγώνιες κινήσεις ζικ-ζακ και στο τέλος ένας διαχωρισμός μόνο μερικών βλεφαρίδων, για ένα φυσικότερο αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

gamos.gr

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024