Στις 14 Ιουνίου η εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Στις 5, 6 και 7 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ενώ η εκλογή του προέδρου θα γίνει στις 14 Ιουνίου από τη βάση του κόμματος, αντί του αρχικού προγραμματισμού για 7 Ιουνίου.
Στις 5, 6 και 7 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ενώ η εκλογή του προέδρου θα γίνει στις 14 Ιουνίου από τη βάση του κόμματος, αντί του αρχικού προγραμματισμού για 7 Ιουνίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ η διεξαγωγή του συνεδρίου αποφασίστηκε ομόφωνα από τη Συντονιστική Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου για τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους που αφορούν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωσή του.
Στο πλαίσιο αυτό η ανάδειξη των συνέδρων θα γίνει στις 24 Μαΐου, ενώ αποφασίστηκε να κληθούν και να συμμετέχουν στο συνέδριο με δικαίωμα λόγου όλοι οι πρώην βουλευτές και οι υποψήφιοι βουλευτές των ευρωεκλογών και των τελευταίων εθνικών εκλογών που δεν συμμετέχουν στην ΚΟΕΣ ή δεν εκλεγούν σύνεδροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις

