Πτήση επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη λόγω απειλής για βόμβα
Απειλή πως υπήρχε βόμβα σε αεροσκάφος της Turkish Airlines με προορισμό τη Βασιλεία της Ελβετίας οδήγησε στην επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη. Το αεροσκάφος, που μετέφερε 151 επιβάτες, έχει προσγειωθεί με ασφάλεια.
Απειλή πως υπήρχε βόμβα σε αεροσκάφος της Turkish Airlines με προορισμό τη Βασιλεία της Ελβετίας οδήγησε στην επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη.
Το αεροσκάφος, που μετέφερε 151 επιβάτες, προσγειώθηκε με ασφάλεια την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Mέσα στον τελευταίο μήνα, τουλάχιστον άλλες δύο πτήσεις της εταιρείας είχαν αναγκαστεί εξαιτίας συναγερμού να αλλάξουν πορεία και να προσγειωθούν σε διαφορετικά αεροδρόμια από τον προορισμό τους (στη Νυρεμβέργη αντί για την Κωνσταντινούπολη, στην Κωνσταντινούπολη αντί τη Λισαβόνα και στην Καζαμπλάκα αντί του Σάο Πάολο).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030


