Χωρίς Κασάμι, Σαντάνα, Αφελάι και… άλλους στην Κομοτηνή
Χωρίς τον Παϊτίμ Κασάμι θα αγωνιστεί τελικά ο Ολυμπιακός στο εξ αναβολής ματς του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό την Τετάρτη στη Θράκη. Μετά το τέλος της προπόνησης την Τρίτη, ο προπονητής των Πειραιτών, Βίτορ Περέιρα, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα που θα γίνει στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, αγώνας που είχε αναβληθεί λόγω του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Κομοτηνής. Παράλληλα, εκτός αποστολής βρίσκονται Σαντάνα, Ντουρμάζ, Μανιάτης, Μήτρογλου, Ομάρ και Αφελάι.
Χωρίς τον Παϊτίμ Κασάμι θα αγωνιστεί τελικά ο Ολυμπιακός στο εξ αναβολής ματς του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό την Τετάρτη στη Θράκη. Μετά το τέλος της προπόνησης την Τρίτη, ο προπονητής των Πειραιτών, Βίτορ Περέιρα, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα που θα γίνει στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, αγώνας που είχε αναβληθεί λόγω του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Κομοτηνής.
Για ένα ακόμη ματς ο Ελβετός διεθνής μέσος είναι εκτός πλάνων, ενώ δεν είχε χρησιμοποιηθεί καθόλου και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήταν εκτός αποστολής και από τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός αποστολής και τον Φελίπε Σαντάνα, που φαίνεται πως δεν υπολογίζεται, ενώ εκτός έμειναν επίσης ο Τζίμι Ντουρμάζ, που προπονήθηκε κανονικά, αλλά κρίνεται ανέτοιμος, ο τραυματίας Γιάννης Μανιάτης, αλλά και Κώστας Μήτρογλου και Ομάρ Ελαμπντελαουί που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Επίσης εκτός ομάδας παραμένει ο Ιμπραΐμ Αφελάι, που είναι εδώ και δύο εβδομάδες με άδεια στην Ολλανδία.
Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουακού, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ και Χάρα.
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης αυτής με βοηθούς τους Απτόσογλου Ιορδάνη (Αθηνών) και Ακρίβο Χρήστο (Αθηνών), ενώ τέταρτος θα είναι ο Λιαχούδης Γιώργος (Μακεδονίας). Παρατηρητής του παιχνιδιού θα είναι ο Βέλλιος Αθανάσιος (Ξάνθης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
