Σομαλία: Τέλος στην εισβολή ισλαμιστών σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας
Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Σομαλίας ανακατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος του ξενοδοχείου στο οποίο είχαν εισβάλει ισλαμιστές της οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ, σκοτώνοντας τους περισσότερους από τους δράστες.
Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Σομαλίας ανακατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος του ξενοδοχείου στο οποίο είχαν εισβάλει ισλαμιστές της οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ, σκοτώνοντας τους περισσότερους από τους δράστες.
«Πιστεύουμε ότι οι δράστες ήταν εννέα. Οι έξι από αυτούς σκοτώθηκαν. Τρεις μάλλον κρύβονται ακόμη στο εσωτερικό γιατί ακούγονται πυροβολισμοί και εκρήξεις από χειροβομβίδες» δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ισμαήλ Ολόου.
Οι αντάρτες εισέβαλαν πυροβολώντας στο δημοφιλές ξενοδοχείο Μάκα αλ Μουκάραμ του Μογκαντίσου, σκοτώνοντας τουλάχιστον δέκα ανθρώπους και παγιδεύοντας εκεί πολλούς κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Αργότερα, άνδρες των ειδικών δυνάμεων, που έχουν εκπαιδευτεί από Αμερικανούς, κατάφεραν να ανακτήσουν τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του κτιρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μετράει αγωγές η Κάιλι Τζένερ – Ακόμη μία οικιακή βοηθός καταγγέλλει κακομεταχείριση
- Διάβασμα, συζητήσεις, ακαταστασία: Οι συνήθειες που δείχνουν υψηλό IQ
- Η μάχη των μεταγωγικών: C-130 και C-390 ανταγωνίζονται για την κατάκτηση των ελληνικών αιθέρων
- Η ερωτική χημεία των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπρετ Γκόλντσταϊν στην οθόνη
- Δημογραφικό: Ραγδαία ανατροπή της κρίσιμης αναλογίας εργαζομένων προς συνταξιούχους
- Κομισιόν: Άμεση στήριξη επιχειρήσεων που πλήττονται περισσότερο από την κρίση





