Συνεργασία ΔΕΘ-Helexpo με ΣΒΘΚΕ
Συνεργασίες σε έξι πεδία ξεκινούν η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), στο πλαίσιο σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ των δυο φορέων.
Από πλευράς της ΔΕΘ-Helexpo, τη σύμβαση υπέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης, ενώ εκ μέρους του ΣΒΘΚΕ, η συμφωνία φέρει την υπογραφή του προέδρου της εκτελεστικής επιτροπής, Απόστολου Παπαδούλη.
Η σύμβαση προβλέπει, μεταξύ άλλων, τα εξής: την από κοινού διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων οικονομικού, πολιτιστικού, περιβαλλοντικού και γενικότερου περιεχομένου ή σχετικού με τις δράσεις των δύο φορέων, τη συμμετοχή του Συνδέσμου σε εκθέσεις ή εκδηλώσεις του εθνικού εκθεσιακού φορέα, τη διοργάνωση από τη ΔΕΘ-Helexpo επιχειρηματικών αποστολών με παράλληλη διερεύνηση νέων αγορών για λογαριασμό του ΣΒΘΚΕ, την εκατέρωθεν προβολή, την αξιοποίηση από τη ΔΕΘ-Helexpo του δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network, του οποίου ο ΣΒΘΚΕ είναι μέλος, αλλά και τον προγραμματισμό για τη συμμετοχή του στην επετειακή 80η ΔΕΘ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάτσιο – Ινσίνιε: Η επιστροφή που αλλάζει τα δεδομένα
- Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμούς δύο γυναίκες, η μια ανήλικη
- Η Μόσχα επιμένει για τη επίθεση στην κατοικία του Πούτιν – Λέει ότι θα δώσει αποδείξεις στις ΗΠΑ
- «Λάθος πόρτα χτυπά ο Μητσοτάκης, ας πάει στον Βελόπουλο» ξεκαθαρίζει το ΠΑΣΟΚ
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ
- LIVE: Λίβερπουλ – Λιντς
