Συνελήφθη 31χρονος για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στην Αττική
Δεκάδες κλοπές από αυτοκίνητα είχε διαπράξει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος Αλγερινός, που συνελήφθη σε χώρο στάθμευσης στο Αλσος Συγγρού στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει άλλο ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και να αφαιρέσει ένα σακίδιο από το εσωτερικό του.
Δεκάδες κλοπές από αυτοκίνητα είχε διαπράξει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος Αλγερινός, που συνελήφθη σε χώρο στάθμευσης στο Αλσος Συγγρού στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας,την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει άλλο ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και να αφαιρέσει ένα σακίδιο από το εσωτερικό του.
Οπως προέκυψε, το τελευταίο τρίμηνο ο συλληφθείς παραβίαζε τις πόρτες σταθμευμένων ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι εμπλέκεται σε 22 κλοπές, σε Μαρούσι, Παπάγου, Αμπελοκήπους και Ζωγράφου.
Σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, πολλά εκ των οποίων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς, που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, είχε εκτίσει και στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
- Νέα Πέραμος: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του για τα κληρονομικά
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι



