Παραδίδεται στην κυκλοφορία τη Δευτέρα ο αυτοκινητόδρομος του Μαλιακού
Από Δευτέρα θα ξεκινήσει να παραδίδεται στην κυκλοφορία το σύνολο των έργων του αυτοκινητόδρομου που εκκρεμούν στο Πέταλο του Μαλιακού. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα αναμένεται να παραδοθεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού από Λάρισα προς Λαμία στην παράκαμψη της Στυλίδας ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να παραδοθεί και το ρεύμα από Λαμία προς Λάρισα.
Από Δευτέρα θα ξεκινήσει να παραδίδεται στην κυκλοφορία το σύνολο των έργων του αυτοκινητόδρομου που εκκρεμούν στο Πέταλο του Μαλιακού.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα αναμένεται να παραδοθεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού από Λάρισα προς Λαμία στην παράκαμψη της Στυλίδας ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να παραδοθεί και το ρεύμα από Λαμία προς Λάρισα.
Πρόκειται για ένα νέο αυτοκινητόδρομο μήκους 20 χιλιομέτρων με τούνελ και κοιλαδογέφυρες που εκτελέστηκε ως δημόσιο έργο που έχει ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στον παραχωρησιούχο που έχει αναλάβει την κατασκευή του Ε65.
Συγχρόνως ολοκληρώνονται τα έργα στην είσοδο της Λαμίας τα οποία έχουν παραδοθεί εν μέρει, και μέσα στη βδομάδα αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία συνολικά το συγκεκριμένο έργο.
Ωστόσο από τη Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία των διοδίων που έχουν εγκατασταθεί ανάμεσα σε Λαμία και Στυλίδα στο 217 χλμ της ΠΑΘΕ Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Όπως ανακοινώθηκε θα λειτουργήσει ένας μετωπικός σταθμός διοδίων στο 217 χλμ όπου τα Ι.Χ. θα πληρώνουν 1,75 ευρώ και θα λειτουργήσουν και δύο πλευρικοί σταθμοί αυτός της Αγίας Μαρίνας όπου τα Ι.Χ. θα πληρώνουν 1,2 ευρώ και στον Καραβόμυλο όπου τα ΙΧ θα πληρώνουν 0,65 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνούν τη διαδρομή του χρήματος οι Αρχές – Οι εταιρείες «οχήματα» και η παραίτηση Στρατινάκη
- Πυρηνικά «σύννεφα» πάνω από τον πλανήτη – Η λήξη της συμφωνίας New Start και το Ρολόι της Αποκάλυψης
- «Μελανί Αντουανέτα»: Περούκες, οργή και «όχι άλλα φέουδα» στην πρεμιέρα της Μελάνια Τραμπ
- Σκύλος: Από που προκύπτουν οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές του





