Ο Ραχόι μιλούσε στη Βουλή και η αντιπρόεδρος έπαιζε Candy Crash
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή Ολομέλεια της ισπανικής Βουλής, όπου ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι εξηγούσε την «κατάσταση του έθνους», δεχόμενος τα πυρά της Αντιπολίτευσης. Τη συζήτηση δεν βρήκε τόσο ενδιαφέρουσα η αντιπρόεδρος Θέλια Βιγιαλόμπος, η οποία το έριξε στο Candy Crash.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή Ολομέλεια της ισπανικής Βουλής, όπου ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι εξηγούσε την «κατάσταση του έθνους», δεχόμενος τα πυρά της Αντιπολίτευσης.
Τη συζήτηση δεν βρήκε τόσο ενδιαφέρουσα η αντιπρόεδρος Θέλια Βιγιαλόμπος, η οποία το έριξε στο Candy Crash.
Η ίδια πάντως, αργότερα το διέψευσε, όμως η κάμερα της Βουλής που κατέγραφε τα γεγονότα, αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα της Ισπανίας, δεν της χαρίστηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις