Bild: Η Ελλάδα «έστειλε λάθος επιστολή» την Πέμπτη στις Βρυξέλλες
H ελληνική κυβέρνηση έστειλε από σφάλμα λάθος επιστολή στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, με τη σωστή επιστολή να είναι πιο κοντά σε όσα είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, αναφέρει το MNI επικαλούμενο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild. Το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει το εν λόγω δημοσίευμα. «Τέτοιες πρακτικές δεν είναι εποικοδομητικές σε αυτή τη φάση της διαπραγμάτευσης» δήλωσε ο Γ.Βαρουφάκης.
H ελληνική κυβέρνηση έστειλε από σφάλμα λάθος επιστολή στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, με τη σωστή επιστολή να είναι πιο κοντά σε όσα είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, αναφέρει το MNI επικαλούμενο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild.
Το Μέγαρο Μαξίμου διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα. Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, λίγο πριν την έναρξη του Eurogroup, διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, λέγοντας: «Τέτοιες πρακτικές δεν είναι εποικοδομητικές σε αυτή τη φάση της διαπραγμάτευσης».
One must believe @BILD‘s tall stories (about us Greeks) at one’s peril.
— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) February 20, 2015
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνεργασία με πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, προετοίμασαν την Τετάρτη μία επιστολή προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους.
Εντούτοις, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έστειλε μία αλλαγμένη εκδοχή, από την οποία έλειπαν διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα αποδέχεται όρους του προγράμματος που είχαν συμφωνηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι σε συζητήσεις με τον Γ.Ντάισελμπλουμ και την Ανγκελα Μέρκελ, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «διοικητικό λάθος».
Η επιστολή που απεστάλη κατά λάθος απορρίφθηκε γρήγορα από τη Γερμανία ως ανεπαρκής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Unboxing όπως εθισμός: Η οικονομία της ντοπαμίνης στην υπηρεσία του κέρδους
- Θρίλερ: Τάνκερ που έπλεε από το Ιράν στην Βενεζουέλα και κυνηγούν οι ΗΠΑ γράφτηκε σε ρωσικό νηολόγιο
- Η νέα «γκρίζα ζώνη» του αμερικανικού μπάσκετ
- Από ποδοσφαιριστής… επενδυτής στη Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος
- H Ουκρανία σκηνοθέτησε τον θάνατο Ρώσου για τα χρήματα της επικήρυξης
- Πώς θα λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες



