Για ισχυρή κακοκαιρία, με χιόνια και ανέμους, ετοιμάζεται η Βουλγαρία
Σε «κίτρινο συναγερμό» για επικείμενες χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους βρίσκονται οι υπηρεσίες της Βουλγαρίας. Ισχυροί άνεμοι αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετά τμήματα της ανατολικής και βόρειας Βουλγαρίας, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
Σε «κίτρινο συναγερμό» για επικείμενες χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους βρίσκονται οι υπηρεσίες της Βουλγαρίας.
Ισχυροί άνεμοι αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετά τμήματα της ανατολικής και βόρειας Βουλγαρίας, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
Ύστερα από μια ασυνήθιστα θερμή περίοδο, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ο υδράργυρος έπεσε κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες, με το κρύο να είναι ιδιαίτερα τσουχτερό.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει νέα πτώση τις επόμενες ημέρες και να φτάσει τους -15 βαθμούς Κελσίου σε συγκεκριμένες περιοχές (στα βορειοδυτικά) την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Για τη Δευτέρα, οι αρμόδιες βουλγαρικές αρχές προτρέπουν τους ορειβάτες να μην επιχειρήσουν κάποια εξόρμηση, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία αστυνομικού το 1991
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών