Δύο συλλήψεις για απόπειρα βιασμού σερβιτόρας στη Δράμα
Δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 44 ετών, συνελήφθησαν σε περιοχή του Δοξάτου Δράμας με την κατηγορία ότι αποπειράθηκαν να βιάσουν 26χρονη Νιγηριανή που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε καφέ - μπαρ.
Δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 44 ετών, συνελήφθησαν σε περιοχή του Δοξάτου Δράμας με την κατηγορία ότι αποπειράθηκαν να βιάσουν 26χρονη Νιγηριανή που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε καφέ – μπαρ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων το βράδυ. Οι φερόμενοι ως δράστες είχαν πάει να διασκεδάσουν και ο 44χρονος κατηγορείται ότι οδήγησε τη σερβιτόρα σε διπλανή αίθουσα και με την άσκηση σωματικής βίας αποπειράθηκε να τη βιάσει.
Εκείνη αντιστάθηκε, ενώ έγινε αντιληπτός από την υπεύθυνη του καταστήματος που τον απώθησε.
Τα δύο άτομα φέρονται να προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα και αποχώρησαν με το αυτοκίνητο τους, αλλά λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν έχοντας μαζί τους και μια κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησαν δύο φορές προς το καφέ μπαρ χωρίς να τραυματίσουν κάποιον.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία που τους συνέλαβε ύστερα από καταδίωξη και στην κατοχή τους βρέθηκαν η καραμπίνα και φυσίγγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί

