Τηλεφώνημα φάρσα για βόμβα στο Μέγαρο Μουσικής
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές εξαιτίας τηλεφωνήματος αγνώστου σε απογευματινή εφημερίδα για τοποθέτηση βόμβας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές εξαιτίας τηλεφωνήματος αγνώστου σε απογευματινή εφημερίδα για τοποθέτηση βόμβας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το τηλεφώνημα έγινε στις 19.15 το απόγευμα της Τρίτης και ο άγνωστος ισχυρίστηκε ότι η βόμβα θα εκραγεί σε διάστημα 40 λεπτών.
Το Μέγαρο Μουσικής εκκενώθηκε και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Παρά το γεγονός ότι το χρονικό όριο που είχε θέσει ο άγνωστος παρήλθε, ειδικοί πυροτεχνουργοί συνέχισαν επί αρκετή ώρα να ερευνούν το κτίριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου

