Χριστούγεννα με τους… Κόμπι, ΛεΜπρόν, Ντέρικ και Καρμέλο!
Κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων το NBA ετοιμάζει τις ειδικές φανέλες, τις οποίες θα φορέσουν οι παίκτες τις γιορτινές εκείνες μέρες. Έτσι και φέτος η λίγκα παρουσίασε τις «γιορτινές» εμφανίσεις, οι οποίες μοιάζουν ίδιες με τις κανονικές των ομάδων, με τη διαφορά πως αντί για τα επίθετα των παικτών, στις πλάτες τους θα αναγράφεται το... όνομα τους.
Κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων το NBA ετοιμάζει τις ειδικές φανέλες, τις οποίες θα φορέσουν οι παίκτες τις γιορτινές εκείνες μέρες.
Έτσι και φέτος η λίγκα παρουσίασε τις «γιορτινές» εμφανίσεις, οι οποίες μοιάζουν ίδιες με τις κανονικές των ομάδων, με τη διαφορά πως αντί για τα επίθετα των παικτών, στις πλάτες τους θα αναγράφεται το… όνομα τους.
Για παράδειγμα, αντί για «Bryant» η φανέλα με το νούμερο «24» των Λέικερς θα γράφει «Kobe», η φανέλα του «βασιλιά» αντί για «James» θα γράφει «LeBron» κλπ.
Get your 2014 #NBAXmas @adidasHoops Christmas Jerseys from @NBAStore now! #NBAxmas http://t.co/Wy2bNxSeaW pic.twitter.com/QIj1UTRjdm
— NBA (@NBA) November 14, 2014
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ – Πριεβίζντα 101-70: Νίκη υπό την παρουσία του Μυστακίδη (vid)
- Ηράκλειο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και χτύπησε γυναίκα, σκότωσε τον σκύλο της και εξαφανίστηκε
- Εργασία: Οι κλάδοι που θα κάνουν τη διαφορά σε συνθήκες και μισθούς
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
