Αίσιο τέλος είχε απαγωγή 27χρονης φοιτήτριας
Σώα και αβλαβής απέστρεψε το πρωί της Κυριακής στους οικείους της 27χρονη φοιτήτρια που είχε απαχθεί το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες. Η 27χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι μέλος της οικογένειας παράγοντα του ποδοσφαίρου, απελευθερώθηκε μετά την καταβολή λύτρων.
Σώα και αβλαβής απέστρεψε το πρωί της Κυριακής στους οικείους της 27χρονη φοιτήτρια που είχε απαχθεί το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.
Η 27χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενικό πρόσωπο μεγαλοστελέχους επαρχιακής ΠΑΕ, απελευθερώθηκε μετά την καταβολή λύτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 10:30 το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου η 27χρονη είχε ακινητοποιηθεί από αυτοκίνητο στην Κυψέλη ενώ επέστρεφε σπίτι της.
Οι δράστες την ανάγκασαν να επιβιβαστεί σε αυτό και κατόπιν εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Έπειτα από τρεις ημέρες οι δράστες επικοινώνησαν με τα συγγενικά της πρόσωπα και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησαν 10 εκατ. ευρώ ως λύτρα.
Συνολικά υπήρξαν 6-7 επαφές με τους απαγωγείς και με την αρωγή ειδικής ομάδας διαπραγμάτευσης της ΕΛ.ΑΣ. συμφωνήθηκε τελικώς να δοθεί το ποσό των 82.500 ευρώ.
Τα χρήματα παραδόθηκαν στις 11 το πρωί της Κυριακής στο Νέο Ηράκλειο και η 27χρονη απελευθερώθηκε στην Ανω Κυψέλη.
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εκτιμά ότι ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες μείωσαν τις απαιτήσεις τους μαρτυρά ερασιτεχνισμό και αναζητούν στοιχεία στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον της 27χρονης.
Προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις ένα σκάνδαλο της ΝΔ – Η διαφθορά θα παταχθεί μόνο αν παραιτηθούν
- Όταν η ίδια η ΕΠΟ υποβαθμίζει τους διεθνείς διαιτητές
- Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα – Διώξεις στη σύντροφο και σε φίλο του ανιψιού
- Ζάκυνθος: Τι απαντά η παιδίατρος του νοσοκομείου για το βρέφος με τη μηνιγγίτιδα – «Είναι δύσκολο» λέει η μητέρα του
- Τέμπη: Συνδρομή από το εξωτερικό για τις εκταφές προανήγγειλε ο Γ. Φλωρίδης – Τα βήματα που θα απαιτηθούν
- Μεξικό: Αυτή είναι η γυναίκα που «κάρφωσε» τον «Ελ Μέντσο» [βίντεο]