Μόσχα: «Στη δουλειά με το Μετρό» λέει στα στελέχη του ο διευθυντής
Σαφέστατη ήταν η εντολή που έδωσε ο διευθυντής του υπόγειου σιδηροδρόμου της ρωσικής πρωτεύουσας στα στελέχη της επιχείρησης: θα έρχεστε στην εργασία με το Μετρό, προκειμένου να διαπιστώσετε πώς γίνεται η δουλειά και ποια είναι τα προβλήματα.
Σαφέστατη ήταν η εντολή που έδωσε ο διευθυντής του υπόγειου σιδηροδρόμου της ρωσικής πρωτεύουσας στα στελέχη της επιχείρησης: θα έρχεστε στην εργασία με το Μετρό, προκειμένου να διαπιστώσετε πώς γίνεται η δουλειά και ποια είναι τα προβλήματα.
Μιλώντας στο πρακτορείο Itar-Tass, o Ντμίτρι Πέγκοφ είπε και ο ίδιος χρησιμοποιεί το δίκτυο, αλλάζει μάλιστα και τρένο με ανταπόκριση, για τουλάχιστον 35 λεπτά την ημέρα.
Όπως γράφει το BBC, το Twitter πήρε «φωτιά» από χρήστες του Μετρό, οι οποίοι ήθελαν να σχολιάσουν την εξέλιξη. Κάποιοι ήταν θετικοί, λέγοντας ότι «δεν είναι και όλα κακά στη Ρωσία», ενώ άλλοι είχαν άλλες ιδέες:
«Θα ήταν πιο χρήσιμο αν έφεραν στην πλάτη τους επιγραφή ότι είναι μάνατζερς. Έτσι θα τους εκφράζαμε την ευγνωμοσύνη μας για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν τις ώρες αιχμής» έγραψε ένας Ρώσος.
Το δίκτυο του υπόγειου σιδηροδρόμου της Μόσχας αριθμεί 195 σταθμούς και εξυπηρετεί 9 εκατομμύρια πολίτες ημερησίως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Φίλισα μερικά κορίτσια και μερικά αγόρια» – Η Κέιτ Γουίνσλετ για τους πρώτους ερωτικούς πειραματισμούς της
- Επίσημο: Ο Σέιμπεν Λι ανακοινώθηκε από την Εφές (pic)
- Δημιουργία «Πράσινου Σχολείου» Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο με 34 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Εφιαλτικά σενάρια για το 2026 – Τι προβλέπουν οι ειδικοί
- Δέκα πρώην παίκτες της ΑΕΚ ζητούν απαγόρευση μεταγραφών
- Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της Τουρκίας – Τι εξηγεί Τουρκάλα ειδικός






