Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γενική Τράπεζα: Ενημέρωση πελατών για τη συγχώνευση με Τράπεζα Πειραιώς

Γενική Τράπεζα: Ενημέρωση πελατών για τη συγχώνευση με Τράπεζα Πειραιώς

Έως τις 21/11/2014 θα πρέπει οι πελάτες της Γενικής Τράπεζας να ενημερωθούν, μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς ή της ιστοσελίδας, στο πλαίσιο της προγραμματιζόμενης συγχώνευσης των δύο τραπεζών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρέπει να ενημερωθούν για τα παρακάτω: Γενικοί Συναλλακτικοί Όροι, Όροι Υπηρεσιών Πληρωμών και Τιμολόγιο Προμηθειών & Τοκοφόρων Ημερομηνιών της Τράπεζας […]

Έως τις 21/11/2014 θα πρέπει οι πελάτες της Γενικής Τράπεζας να ενημερωθούν, μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς ή της ιστοσελίδας, στο πλαίσιο της προγραμματιζόμενης συγχώνευσης των δύο τραπεζών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρέπει να ενημερωθούν για τα παρακάτω: Γενικοί Συναλλακτικοί Όροι, Όροι Υπηρεσιών Πληρωμών και Τιμολόγιο Προμηθειών & Τοκοφόρων Ημερομηνιών της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω των καταστημάτων της, όπως ισχύουν και θα διέπουν από την 24/11/2014 και εφεξής τις συναλλακτικές τους σχέσεις με την Τράπεζα Πειραιώς.

Σε περίπτωση που έως την 21/11/2014, οι πελάτες της Γενικής Τράπεζας δεν υποβάλλoυν εγγράφως αντιρρήσεις στο κατάστημα της Τράπεζας με το οποίο συνεργάζονται την 24/11/2014 η Τράπεζα Πειραιώς θα θεωρήσει ότι τόσο οι δικαιούχοι όσο και οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών πληρωμών ή/και χρεωστικών ή/και πιστωτικών καρτών έχουν αποδεχτεί τους παραπάνω Όρους και Τιμολόγιο, όπως εκάστοτε ισχύουν και στο εξής θα διέπουν τις συναλλακτικές τους σχέσεις με την Τράπεζα Πειραιώς.

Επίσης τα προσωπικά δεδομένα των πελατών θα μεταβιβαστούν στην Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024