Μιχαλολιάκο και Παναγιώταρο καίει ο «Περίανδρος» για την υπόθεση Κουσουρή
Τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο εμπλέκει ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός και ως «Περίανδρος», στη δολοφονική επίθεση εναντίον του Δημήτρη Κουσουρή, τον Ιούνιο του 1998.
Τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο εμπλέκει ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός και ως «Περίανδρος», στη δολοφονική επίθεση εναντίον του Δημήτρη Κουσουρή, τον Ιούνιο του 1998.
Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία του «Περίανδρου», μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην οποία λέει ότι ο Ν.Μιχαλολιάκος είχε δώσει την εντολή για το χτύπημα στον Κουσουρή και ότι μαζί του (σ.σ. με τον Ανδρουτσόπουλο) ήταν παρών στην επίθεση ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος.
«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα (σ.σ. οι Χρυσαυγίτες). Με τρέμουν. Και δεν με τρέμουν επειδή μπορώ να τους γ… με τα χέρια και όχι μόνο, έχω και τον νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του ’98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο» λέει ο Ανδρουτσόπουλος.
Ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δηλώνει ότι οι δικαστικές αρχές έχουν στοιχεία για να ξανά ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης Κουσουρή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ – Προμηθέας 100-70: Άνετη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά πριν τον ημιτελικό με τη Μούρθια
- Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Πρωταπριλιά: Έρχεται ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό
- Ο βασιλιάς Κάρολος και η αμύθητη περιουσία του
- Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κατοικία στη Νεμέα
- Μια απορία για τον Γιοβάνοβιτς
- Δουδωνής: Πρέπει να αποτρέψουμε την επανεκλογή Μητσοτάκη – Η χώρα θα είναι μη βιώσιμη
