Αρχίζει η προετοιμασία του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης
Με προσυνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας ξεκινάει σήμερα, Σάββατο, η διήμερη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για την προετοιμασία του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιανουαρίου. Δείτε τη συνεδρίαση ζωντανά.
Με προσυνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας ξεκινάει σήμερα, Σάββατο, η διήμερη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για την προετοιμασία του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη Χαρ. Τρικούπη, επιθυμεί να αποτελέσει το συνέδριο της παράταξης ένα εθνικό πολιτικό γεγονός, πολιτικού και προγραμματικού χαρακτήρα.
Τοποθετήσεις θα υπάρξουν από τον Ι. Τούντα εκ μέρους των Κινήσεων που συμμετέχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, ο Κ. Σκανδαλίδης που θα παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις, ο Χρ. Πρωτόπαπας που θα περιγράψει τον οργανωτικό σχεδιασμό μέχρι το συνέδριο και η Τόνια Αντωνίου που θα μιλήσει για τη σύνδεση της παράταξης με τα κοινωνικά Κινήματα.
Το βράδυ του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί δείπνο του κ. Βενιζέλου με παλαιούς βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από σχετική πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι Θ.Δημητρακόπουλος, Φ.Ιωαννίδης, Β.Γερανίδης, Ι.Δριβελέγκας και Ι.Γιαννακόπουλος.
Θα ακολουθήσει και δεύτερη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία διαλόγου με τις νέες νομαρχιακές επιτροπές της παράταξης και ενσωματωθούν στις τελικές αποφάσεις και οι προτάσεις που θα καταθέσουν.
Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει πυκνή δραστηριότητα, καθώς το Νοέμβριο κλιμάκια στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και τις Κινήσεις θα πραγματοποιήσουν περιοδείες και τον Δεκέμβριο θα γίνουν ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλγαρία: Έξι μυστηριώδεις θάνατοι στα βουνά ζητούν απαντήσεις – Δολοφονίες ή αυτοκτονίες;
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση για τους «Σπαρτιάτες» εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για τη δημοκρατία
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Το μυστικό όπλο για να αποκλείσει τις κινεζικές εταιρείες
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 62-90: «30άρα» ο Νάναλι, «φουλ» για πρωτιά η «Ένωση»!
- «Μεσημέρι»: Χρόνος εργασίας, τέχνης και η ψευδαίσθηση της παύσης
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

