Με τον πρόεδρο της Αυστρίας συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
Ανταλλαγή απόψεων για την κρίση στην Ελλάδα και την κατάσταση στην Ευρώπη, είχαν ο πρόεδρος της Αυστρίας Χάινς Φίσερ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή τους την Πέμπτη.
Ανταλλαγή απόψεων για την κρίση στην Ελλάδα και την κατάσταση στην Ευρώπη, είχαν ο πρόεδρος της Αυστρίας Χάινς Φίσερ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή τους την Πέμπτη.
Σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις προγραμματικές και εναλλακτικές προτάσεις του κόμματος, που αφορούν στο δημόσιο χρέος, την ανθρωπιστική κρίση που βιώνει η χώρα, αλλά και «την πολυδιάστατη, ενεργητική, φιλειρηνική εξωτερική πολιτική που οφείλει να ακολουθεί η Ελλάδα».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις παραδοσιακά καλές σχέσεις Ελλάδας – Αυστρίας και στις δυνατότητες αναβάθμισής τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκος Ανδρουλάκης: Κάλεσμα στις δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για γενναία αναθεώρηση του άρθρου 86
- LIVE: Mίντιλαντ – Γκενκ
- Δημοσίευση διαθηκών σε μηδέν χρόνο – Δείτε τον τρόπο
- LIVE: Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου
- LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ
