Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΣΑΚΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός
Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνοντας λόγο για προσβλητικές πρακτικές παραγόντων τις οποίες δεν «βλέπει» η ΕΦΙΠ και ο ΕΣΑΚΕ, ενώ γίνεται εκ νέου αναφορά στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνοντας λόγο για προσβλητικές πρακτικές παραγόντων τις οποίες δεν «βλέπει» η ΕΦΙΠ και ο ΕΣΑΚΕ, ενώ γίνεται εκ νέου αναφορά στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και τεράστια έκπληξη παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα ότι ακολουθούνται από παράγοντες, πρακτικές δηλώσεων που είναι προσβλητικές όσο και υποτιμητικές για το άθλημα χωρίς να υπάρχει η δέουσα αντίδραση από την ΕΦΙΠ και τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.
Αντίθετα όταν οι διαιτητές γράψουν στο φύλλο αγώνα κάτι που…θεωρούν ότι άκουσαν πως τους είπε κάποιος από την εξέδρα, παρατηρείται «ξεσηκωμός» κι ακολουθεί κλήση σε απολογία άμεσα.
Θεωρούμε δε ότι τα όσα συκοφαντικά διέσπειραν οι υπότροποι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας τους όπως και κατά τη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος δεν προσβάλλουν κανέναν και γι’ αυτό άλλωστε ουδείς έχει ευαισθητοποιηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»
- Φωκίδα: Αγκαλιασμένοι μέσα στο χιόνι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια
- Ροδόπη: Δικογραφία σε βάρος της μητέρας για τον θάνατο του 7χρονου από τη φωτιά
- Χτύπησαν τη σιωπή της μνήμης στο Μάτι – Βανδαλισμός στο μνημείο της «Καιόμενης Σφαίρας»

