Oλική έκλειψη Σελήνης ορατή μόνο σε Βόρειο Αμερική και Ασία
Oλική έκλειψη σελήνης -η δεύτερη για φέτος-, θα σημειωθεί την Πέμπτη και θα είναι ορατή τα ξημερώματα από τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, όχι όμως από την Ευρώπη και την Αφρική, όπως ανακοίνωσε η NASA.
Oλική έκλειψη σελήνης -η δεύτερη για φέτος-, θα σημειωθεί την Πέμπτη και θα είναι ορατή τα ξημερώματα από τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, όχι όμως από την Ευρώπη και την Αφρική, όπως ανακοίνωσε η NASA.
Η έκλειψη θα σημειωθεί στις 6:25 το πρωί στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, δηλαδή περί τις 13:25 ώρα Ελλάδας. Οι ιστότοποι της Nasa και του ρομποτικού τηλεσκοπίου Slooh θα παρουσιάσουν ζωντανά την εξέλιξη του φαινομένου.
Η μετάδοση της Nasa, στην οποία θα μετέχουν και ειδικοί της διαστημικής υπηρεσίας, θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) ενώ μία ώρα αργότερα θα αρχίσει και η μετάδοση του Slooh.
Η προηγούμενη ολική έκλειψη σελήνης έγινε στις 15 Απριλίου 2014 και η επόμενη θα γίνει στις 4 Απριλίου 2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- De facto προσάρτηση: Νέα ισραηλινά μέτρα ενισχύουν τον έλεγχο και τους παράνομους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
- Κέρδος έναντι της Τέχνης – Ο Κόπολα παρέμεινε οραματιστής, οι Λούκας και Σπίλμπεργκ «εξαπατήθηκαν»
- Στέγαση: Πόσο επηρεάζει το κόστος της την καθημερινότητά μας – Αριθμοί που δείχνουν τη σκληρή πραγματικότητα
- Ο Πλεύρης «χειροκροτεί» τον Γεωργιάδη στη σκιά της τραγωδίας στη Χίο
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 3-2: Οι Κρητικοί πήραν τη ματσάρα πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (11/2)
- Λίβανος: Πολυκατοικία κατέρρευσε στην Τρίπολη – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες



