Έκτακτη συνάντηση με την τρόικα για τα «κόκκινα δάνεια»
Έκτακτη σύσκεψη με την τρόικα πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, για το θέμα των κόκκινων δανείων και των ρυθμίσεων των οφειλών προς εφορίες και Ταμεία. Η συνάντηση ξεκίνησε αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και σε αυτή συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας.
Έκτακτη σύσκεψη με την τρόικα πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, για το θέμα των κόκκινων δανείων και των ρυθμίσεων των οφειλών προς εφορίες και Ταμεία. Η συνάντηση ξεκίνησε αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στον έκτο όροφο του υπουργείου συναντήθηκαν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, o σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου και από την πλευρά της τρόικας παρόντες ήταν οι κ.κ. Κοστέλο και Μαζούχ.
Για τα «κόκκινα δάνεια» οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η νομοθετική αντιμετώπιση του ζητήματος θα πήγαινε για μετά την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνας, στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών ζήτησαν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων τις τελευταίες 48 ώρες να υπάρξει συνολική διευθέτηση του θέματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Φαρίντ από τον Αταμάν (vids)
- Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα η επίσημη έναρξη του – Όλες οι εκδηλώσεις
- «Ό,τι δώσαμε δώσαμε», λέει ο Μητσοτάκης εν όψει της συνάντησης με αγρότες – Τι είπε για τις δηλώσεις Ανεστίδη
- Λάρισα: «Καμπάνα» σε γιατρό για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που οδήγησε σε θάνατο
- Τσικίνιο: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου»
- Πάτρα: Οι έρευνες, τα σενάρια και οι αποκαλύψεις «φωτιά» για την εξαφάνιση της 16χρονης