Nέες συναντήσεις της τρόικας για κόκκινα δάνεια και Ασφαλιστικό
Τα κόκκινα δάνεια, το ασφαλιστικό και τα εργασιακά θα βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσουν που θα έχει τη Δευτέρα η τρόικα με υπουργούς της κυβέρνησης. Στις 15:30 οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ενώ στις 17:30 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Τα κόκκινα δάνεια, το ασφαλιστικό και τα εργασιακά θα βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσουν που θα έχει τη Δευτέρα η τρόικα με υπουργούς της κυβέρνησης. Στις 15:30 οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδιακαι τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ενώ στις 17:30 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
O υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβεληςθα αναχωρήσειαν χρειαστεί ακόμη και το Σάββατογια την Ουάσινγκτον και την Ετήσια Σύνοδο του ΔΝΤ στις 10 -12 Οκτωβρίου. Μαζί με τον υπουργό θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον ο επικεφαλής του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Χριστόδουλος Στεφανάδης, αλλά και στενοί του συνεργάτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεκινά το 2026 στην Ευρωλίγκα
- Τράπεζα της Ελλάδος: Τι αλλάζει στη στρατηγική της ΕΚΤ για τον πληθωρισμό
- Ισοπαλία στο Μαρόκο – Μάλι (1-1), με τον Ελ Κααμπί βασικό
- Μπαρτζώκας: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε»
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 1-0: Τρίποντο με «υπογραφή» Ντόργκου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]
