Νεκροί από ισραηλινά πυρά οι ύποπτοι της απαγωγής των τριών εφήβων
Σε ανταλλαγή πυρών με τις ισραηλινές δυνάμεις σκοτώθηκαν οι δύο Παλαιστίνιοι που ήταν ύποπτοι για την απαγωγή και τη δολοφονία των Ισραηλινών εφήβων, η οποία είχε πυροδοτήσει την αναζωπύρωση του καλοκαιριού. Οι ύποπτοι, που διέφευγαν της σύλληψης από τον Ιούνιο, σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στη Δυτική Όχθη τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σε ανταλλαγή πυρών με τις ισραηλινές δυνάμεις σκοτώθηκαν οι δύο Παλαιστίνιοι που ήταν ύποπτοι για την απαγωγή και τη δολοφονία των Ισραηλινών εφήβων, η οποία είχε πυροδοτήσει την αναζωπύρωση του καλοκαιριού.
Εκρπόσωπος του ισραηλινού στρατού, ο αντισυνταγματάρχης Πέτερ Λέρνερ, είπε πως οι δύο ύποπτοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στη Δυτική Όχθη τα ξημερώματα της Κυριακής.
Πρόκειται για τον Μαρουάν Καουασμέχ και τον Αμέρ Αμπού Αϊσέχ που κατηγορούνταν για την απαγωγή και μετέπειτα δολοφονία των τριών εφήβων τον Ιούνιο, αλλά διέφευγαν της σύλληψης.
Την απαγωγή είχε ακολουθήσει η τυφλή απαγωγή ενός Παλαιστίνιου εφήβου από ομάδα Ισραηλινών, ο οποίος και είχε βρεθεί αργότερα επίσης δολοφονημένος.
Τα σπίτια των δύο φυγόδικων υπόπτων είχαν κατεδαφιστεί ενδιάμεσα από τον ισραηλινό στρατό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ
- Λαθραία τσιγάρα, αδήλωτο συνάλλαγμα, 1 εκατ. δισκία ναρκωτικών εντόπισε η ΑΑΔΕ – Οι έλεγχοι με X-ray ακτίνες και τον… Έλβις
- Παράθυρο Γκαγκάτση στους διεθνείς για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι αλλά…
- Brand σε κρίση: Μπορεί η βρετανική μοναρχία να «συνέλθει» μετά τη σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου;
- Γαστούνη: «Θα μας σκότωναν» λέει ο ιδιοκτήτης περιπτέρου που ξυλοκοπήθηκε από 20 Ρομά
- Η ΕΕ ανακοινώνει νέο πακέτο άμεσης ενεργειακής στήριξης 100 εκατ. ευρώ για την Ουκρανία
