Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από διάρρηξη κοντά στην οικία Σαμαρά
Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία έπειτα από διάρρηξη που σημειώθηκε σε δικηγορικό γραφείο κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά. Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί σε μια πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή.
Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία έπειτα από διάρρηξη που σημειώθηκε σε δικηγορικό γραφείο κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά.
Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί σε μια πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.
Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως οι διαρρήκτες παραβίασαν ένα παράθυρο για να μπουν στο σπίτι που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι συμβαίνει με τα ταξί (και γιατί μας αφορά)
- Υποκλοπές: Το «ψέμα» της Intellexa στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, το ξερίζωμα μετά τις αποκαλύψεις και τα 395 μολυσμένα SMS
- «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» στο Ολύμπια Μουσικό Θέατρο
- Αγρότες: Διάλογος κατ’ όνομα, εξαγγελίες κατ’ ουσίαν – Χωρίς περιθώρια αλλαγών στα μέτρα
- Ένας χρόνος Τραμπ 2.0, ένας χρόνος χάος – Το MAGA δόγμα «Πρώτα η Αμερική» ως μπούμερανγκ για τις ΗΠΑ;
- Εμμονή Τραμπ με την Γροιλανδία: «Θα την αποκτήσουμε, οι Δανοί δεν μπορούν να την προστατεύσουν»



