Άλλοι 42 μετανάστες εντοπίστηκαν σε Αγαθονήσι και Κω
Στη διάσωση και περισυλλογή 42 συνολικά μεταναστών από θπεριοχές του Αγαθονησίου και της Κω, προχώρησαν τις πρωινές ώρες στελέχη του λιμενικού σώματος. Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μ.Βαρβιτσιώτης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη για την αυξημένη πίεση των μεταναστευτικών ροών από τα θαλάσσια σύνορα.
Στη διάσωση και περισυλλογή 42 συνολικά μεταναστών από περιοχές του Αγαθονησίου και της Κω, προχώρησαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης στελέχη του λιμενικού σώματος.
Ειδικότερα, 21 μετανάστες, που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, την οποία έσκισαν όταν έγιναν αντιληπτοί, περισυνελέγησαν από πλωτό του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Αγαθονησίου.
Επίσης, άλλοι 21 μετανάστες, που επέβαιναν σε ακυβέρνητο σκάφος, το οποίο εγκατέλειψαν και έπεσαν στη θάλασσα, περισυνελέγησαν σώοι από πλωτό του λιμενικού, πέντε ναυτικά μίλια από την Κω. Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχουν αγνοούμενοι.
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, για την αυξημένη πίεση των μεταναστευτικών ροών από τα θαλάσσια σύνορα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
