Επαφές ΠΑΣΟΚ με Στουρνάρα και Χαρδούβελη για κόκκινα δάνεια και ΕΝΦΙΑ
Συναντήσεις με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ.Στουρνάρα, και τον υπουργό Οικονομικών, Γκ.Χαρδούβελη, για τα θέματα των κόκκινων δανείων και τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ αντιστοίχως, τα οποία «είναι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ», θα έχει αντιπροσωπεία του κόμματος τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στην κυβερνητική αποστολή που θα συναντηθεί με την τρόικα στο Παρίσι, θα συμμετέχουν και δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Συναντήσεις με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, και τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, για τα θέματα των κόκκινων δανείων και τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ αντιστοίχως, θέματα τα οποία «είναι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ», θα έχει αντιπροσωπεία του κόμματος τις επόμενες ημέρες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, για το θέμα των κόκκινων δανείων με έμφαση στα επιχειρηματικά δάνεια.
Επιπλέον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, για να καταθέσει προτάσεις για αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.
Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στην κυβερνητική αποστολή που θα συναντηθεί με την τρόικα στο Παρίσι, θα συμμετέχουν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο υπεύθυνος από το κόμμα για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, Χρήστος Πρωτόπαπας και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Κυριάκος Πιερρακάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν