Ηλικωμένος οδηγούσε ανάποδα για χιλιόμετρα στην Κορίνθου – Πατρών
Ασυνήθιστο περιστατικό, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστη κατάληξη, σημειώθηκε στην εθνική Κορίνθου - Πατρών, όπου ένας 80χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οδήγησε για χιλιόμετρα μέχρι να τον σταματήσει η Τροχαία.
Ασυνήθιστο περιστατικό, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστη κατάληξη, σημειώθηκε στην εθνική Κορίνθου – Πατρών, όπου ένας 80χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οδήγησε για χιλιόμετρα μέχρι να τον σταματήσει η Τροχαία.
Ο ηλικιωμένος, για άγνωστο λόγο, έκανε αναστροφή λίγο πριν από τα διόδια του Ισθμού και ξεκίνησε να πηγαίνει ανάποδα στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα του από Αρχαία Κόρινθο έως τον Ισθμό.
Αμεσα ειδοποιήθηκε από τα διόδια Ισθμού το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας Κακιάς Σκάλας, το οποίο ενημέρωσε ενημέρωσε άμεσα την Τροχαία που είναι αρμόδια για να επέμβει.
Παράλληλα, εστάλη υπάλληλος του αυτοκινητοδρόμου, που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος με μήνυμα προειδοποιούσε τους οδηγούς περί κινδύνου και να μειώσουν ταχύτητα.
Ο ηλικιωμένος φέρεται να προσπέρασε και τον υπάλληλο, παρά το ότι του φώναζε από το μεγάφωνο του οχήματος.
Τελικά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας κατάφερε να σταματήσει το όχημα στο ύψος του κόμβου της Αρχ. Κορίνθου χωρίς να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Η «AS» «στέλνει» τον Φρανσίσκο στους «ερυθρόλευκους» (vids)
- Η έφηβη Παλαιστίνια που ζωγραφίζει «για τα παιδιά της Γάζας»
- Τεράστιος ο αντίκτυπος του πολέμου στο Ιράν – Πλήττει τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη και τη Βρετανία
- Το υπό ανέγερση σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Δήμαρχο
- Ποιος πείραξε τα αρχεία μου; Το Claude της Anthropic μπορεί τώρα να ελέγχει τον υπολογιστή σας
- Betsson: Ειδικά στοιχήματα στην κατάκτηση πρωταθλήματος, στις θέσεις 5-8 αλλά και για τον υποβιβασμό



