
Σπουδές κατ’οίκον με τις μετεγγραφές εξετάζει το υπουργείο Παιδείας
Τη λύση της κατ' οίκον διδασκαλίας από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά σε όσους φοιτητές πάρουν μετεγγραφή σε κεντρικά πανεπιστήμια της χώρας εξετάζει το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να αποσυμφορηθούν ιδρύματα στα οποία εκτιμάται ότι θα υπάρξει μεγάλο κύμα μετεγγραφών λόγω κρίσης.
Τη λύση της κατ’ οίκον διδασκαλίας από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά σε όσους φοιτητές πάρουν μετεγγραφή σε κεντρικά πανεπιστήμια της χώρας εξετάζει το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να αποσυμφορηθούν ιδρύματα στα οποία εκτιμάται ότι θα υπάρξει μεγάλο κύμα μετεγγραφών λόγω κρίσης.
Φέτος ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφές εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 20.000, τη στιγμή που πέρσι έφτασαν περίπου τις 10.000, όπως αναφέρουν Τα Νέα.
Τη συγκεκριμένη πρόταση ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.
«Μία λύση που θα ήταν πιθανώς εφαρμοστέα από φέτος σε κάποια ΤΕΙ και ΑΕΙ είναι για ορισμένα από αυτά τα παιδιά να εφαρμοστεί ο θεσμός εξ αποστάσεως διδασκαλίας» δήλωσε.
*Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πού θα πάτε το τριήμερο; Ό,τι κι αν διαλέξετε, η νέα σας βαλίτσα βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ!
- Τασούλας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων – Σημάδεψε ανεξίτηλα τον Ελληνισμό
- Λυών – Μπαρτσελόνα: Ο τελικός του UEFA Champions League Γυναικών στο MEGA News
- Στέλιος Ρόκκος: Παντρεύεται η 26χρονη κόρη του τραγουδιστή – Η μυθική πρόταση γάμου
- Φάμελλος: Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε ενωτικό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων