Έφτασε στις Φιλιππίνες ο τυφώνας Ραμασούν, τουλάχιστον δέκα νεκροί
Τουλάχιστον δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους στις Φιλιππίνες εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που φέρνει ο τυφώνας Ραμασούν, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι απομακρύνθηκαν τα σπίτια τους, υπηρεσίες έκλεισαν και το ρεύμα κόπηκε σε διάφορα σημεία της χώρας.
Τουλάχιστον δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους στις Φιλιππίνες εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που φέρνει ο τυφώνας Ραμασούν, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, υπηρεσίες έκλεισαν και το ρεύμα κόπηκε σε διάφορα σημεία της χώρας.
Στην ίδια την πρωτεύουσα Μανίλα, το πέρασμα της κακοκαιρίας ήταν ηπιότερα καθώς το επίκεντρο του Ραμασούν πέρασε νοτιότερα. Ωστόσο, χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν κάτοικοι που παγιδεύτηκαν κάτω από ερείπια ενώ στην περιοχή δύο άτομα έπαθαν ηλεκτροπληξία.
To σύστημα έφερε ισχυρότατους ανέμους που προκάλεσαν αρκετές ζημιές, έριξαν δέντρα και πυλώνες ηλεκτροδότησης, προκαλώντας ηλεκτροπληξίες και διακοπές ρεύματος.
Ο αριθμός όσων απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους φτάνει 370.000, κυρίως στην Αλμπάι, την πρώτη περιφέρεια που χτύππησε η κακοκαιρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν
- Η Κολομβία ανταποδίδει τους τελωνειακούς δασμούς 100% στον Ισημερινό
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Ολα τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σχέδια της «Αψίδας του Τραμπ» ή αλλιώς «Αψίδα της Ανεξαρτησίας»
- Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή