Ηρωίδα γάτα σώζει την ιδιοκτήτριά της από πυρκαγιά
Τύχη βουνό είχε μια 38χρονη, η οποία σώθηκε από πυρκαγιά χάρη στη γενναία της γάτα. Η Άντζι Κοστέλο κοιμόταν όταν πυκνοί καπνοί άρχισαν να τυλίγουν την κρεβατοκάμαρά της, καθώς το διπλανό σπίτι είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Η τετραπέρατη γάτα έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την ιδιοκτήτριά της από βέβαιο θάνατο από τις αναθυμιάσεις.
Τύχη βουνό είχε μια 38χρονη, η οποία σώθηκε από πυρκαγιά χάρη στη γενναία της γάτα.
Η 38χρονη Άντζι Κοστέλο κοιμόταν όταν πυκνοί καπνοί άρχισαν να τυλίγουν την κρεβατοκάμαρά της, καθώς το διπλανό σπίτι είχε τυλιχτεί στις φλόγες.
Η τετραπέρατη γάτα έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την ιδιοκτήτριά της από βέβαιο θάνατο από αναθυμιάσεις.
Μόλις είδε τους καπνούς πήδηξε πάνω στο κρεβάτι της και άρχισε να νιαουρίζει πολύ δυνατά.
Η 38χρονη ξύπνησε από τις άγριες φωνές της γάτας και μπόρεσε να ειδοποιήσει την πυροσβεστική, καθώς στο διπλανό σπίτι δεν έμενε κανείς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μπονγκ Τζουν-χο δεν πιστεύει «ότι η κινηματογραφική εμπειρία θα εξαφανιστεί τόσο εύκολα»
- Άστoν Βίλα – Άρσεναλ 2-1: Πήραν το ντέρμπι οι «χωριάτες» και… χαμός στην κορυφή της Premier League
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό
- «Έκλεψε» η Black Friday λεφτά από τα Χριστούγεννα; – Τι έδειξε το ταμείο
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ
- Πώς δρούσε η συμμορία των ληστών στο Βύρωνα – Βίντεο ντοκουμέντα από τις επιθέσεις




